"Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba." (Narodna poslovica)

Važan segment u našem poslovanju čini široka ponuda školskog materijala. Izaberite između nekoliko tisuća artikala koji će biti svakodnevna pomoć vašem školarcu u školskim izazovima i domaćim zadaćama.

Certificirani proizvodi ekskluzivnih robnih marki čine dobitnu kombinaciju i za naše partnere. Pogledajte naše distribucije i pronađite proizvode koji bi odgovarali vama i vašoj ponudi, te nam se obratite s povjerenjem.

Eurotrade, kad trebate više.

 

 

I-Total, renomirani talijanski brend specijaliziran za gift program, ponovno nas oduševljava svojim modernim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i izvanrednom funkcionalnošću svojih proizvoda. Njihova ponuda obuhvaća raznolike stilove, boje i materijale, zadovoljavajući različite preferencije i potrebe korisnika.

 

Pozivamo vas da prelistate novi katalog i provjerite ponudu na našem B2B portalu. Oduševite svoje kupce atraktivnim artiklima koji sigurno neće proći nezapaženo!

Ne propustite priliku da unaprijedite svoju ponudu s proizvodima koji spajaju stil i kvalitetu na najbolji mogući način.

Nova kolekcija Ilijanum bilježnica predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i estetike. Dizajnirane da inspiriraju, Ilijanum bilježnice dolaze u širokom spektru boja i uzoraka, omogućavajući svakom učeniku da pronađe model koji odražava njegovu ili njezinu jedinstvenost.


Pozivamo vas da prelistate naš katalog i otkrijete raznolikost kolekcije koja je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila sve potrebe i ukuse. Od klasične elegancije do modernih, umjetnički inspiriranih dizajna, Ilijanum bilježnice su idealan izbor za sve koji traže kvalitetu, trajnost i stil.
 

Prelistajte Belmil digitalni letak i pronađite modele koji savršeno odgovaraju vašem poslovanju. Bilo da ciljate na praktičnost, trajnost ili jedinstveni dizajn, nova kolekcija nudi širok spektar opcija koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Ne propustite priliku da oplemenite svoju ponudu najtraženijim školskim potrepštinama ove sezone. Ulaganje u Belmil proizvode znači ulaganje u kvalitetu, udobnost i zadovoljstvo vaših malih kupaca. Obratite nam se još danas i zajedno ćemo učiniti ovu školsku godinu 2024/2025 nezaboravnom!

Prelistajte i saznajte što sve Apli ove godine nudi za školarce i hobiste. Bogata ponuda nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Novi katalog!

 

Stiglo je novo izdanje BTS kataloga 2023/24. u kojem možete pronaći vrhunske brendove školskog i uredskog pribora. Prolistajte i pronađite artikle koji će obogatiti vašu ponudu u trgovinama i web trgovinama.

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!

Novi katalog!

 

Stiglo je novo digitalno izdanje BTS kataloga 2022/23. u kojem možete pronaći vrhunske brendove školskog i uredskog pribora. Prolistajte i pronađite artikle koji će obogatiti vašu ponudu u trgovinama i web trgovinama.

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!

Već generacijama u inovativnom duhu Miquelrius stvara bilježnice visoke kvalitete u kombinaciji s modom i dizajnom.

U svijetu uredskih i školskih potrepština, njemački brand "CENTRUM" predstavlja sinonim za kvalitetu i pristupačnost. S vrhunskom kvalitetom i povoljnim cijenama, ovaj brand je postao...
Pogledajte više
Uni je pouzdani pribor i u školskom segmentu. Uni Kuru Toga tehničke olovke imaju inovativnu tehnologiju rotacije mine koja se prilikom pisanja sama šilji. Uni UM-120 Signo gel roleri su...
Pogledajte više
Fabriano nije samo jedan od najstarijih brendova na svijetu, već i utemeljitelj mnogih modernih procesa proizvodnje u industriji papira kao npr. tehnologije vodenog žiga, hamer papira ili tehnologije uporabe želatine...
Pogledajte više
Miquelrius je obiteljsko društvo koje je osnovao José Miquel Rius davne 1839. godine u Barceloni. Uredi i proizvodnja nalaze se u Španjolskoj, a  u Pennsylvaniji (USA) imaju svoju...
Pogledajte više
Belmil proizvodi školske torbe, pernice i vrećice za papuče, sportske torbe, ruksake, torbe za prijenosna računala te promotivne torbe. Belmil školske anatomske torbe izrađene su s posebnim...
Pogledajte više
Ilijanum ima više kolekcija bilježnica: Classic, Premium, Exclusive, Hard cover, Hard cover exclusive i Business. Posebna znanja i vještine uložene su u osmišljavanje originalnih dizajna...
Pogledajte više
Arda je još od 1935. lider u proizvodnji i dizajnu proizvoda za tehničko crtanje, koji podržava čitav niz artikala za ured i školu. Arda slijedi tehnološku izvrsnost i kvalitetu proizvodnje, s...
Pogledajte više