Belmil proizvodi školske torbe, pernice i vrećice za papuče, sportske torbe, ruksake, torbe za prijenosna računala te promotivne torbe.

Belmil školske anatomske torbe izrađene su s posebnim razumijevanjem potreba školaraca. Torbe su izuzetno lagane i ergonomski prilagođene te imaju reflektirajuće elemente, kako bi se čuvalo zdravlje i sigurnost djeteta. Dizajn je maštovit i donosi djeci posebnu radost u školskim i svakodnevnim obavezama. Torbe su testirane i imaju preporuku specijalista ortopeda.

Zaključak testiranja torbi je da su one anatomske te zadovoljavaju biomehaničke i ortopedske uvjete. Također, smanjuju opterećenje ramena i kralješnice, a mekane naramenice omogućuju lakše kretanje ruku. Najpopularniji modeli su Mini Fit, Sporty, Classy, Compast, Easy Go.

Belmil na tržište donosi i vrtićke ruksake koji se ističu svojim maštovitim dizajnom. S mekanom pozadinom i razigranim bojama i motivima inspiriraju najmlađe. Ruksaci su praktični i lagani, ali i dovoljno veliki za igračke i odjeću. Modeli su Kiddy, Kiddy Plus, Mini Animals.