Novi katalog!

 

Stiglo je novo izdanje BTS kataloga 2023/24. u kojem možete pronaći vrhunske brendove školskog i uredskog pribora. Prolistajte i pronađite artikle koji će obogatiti vašu ponudu u trgovinama i web trgovinama.

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!

Sve za vaš ured i uredsko poslovanje pronađite u novom Apli katalogu. 

Prelistajte i saznajte što sve Apli ove godine nudi za školarce i hobiste. Bogata ponuda nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Vrhunski španjolski brend edukativnih i didaktičkih igračaka odlikuje se širokom ponudom artikala za mališane vrtićke i školske dobi. 

 

 

 

 

Upoznajte novog člana POSCA obitelji.  MOP'R - "squeeze" marker u bočici s izborom od osam boja.

S novim tipom markera crtaj po velikim površinama, stvori efekt kapanja, prskanja, spreja ili produbljivanja.

Novi katalog!

 

Stiglo je novo digitalno izdanje BTS kataloga 2022/23. u kojem možete pronaći vrhunske brendove školskog i uredskog pribora. Prolistajte i pronađite artikle koji će obogatiti vašu ponudu u trgovinama i web trgovinama.

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!

Vrhunski talijanski brend umjetničkih blokova Magnani odlikuje se iznimnom kvalitetom i višestoljetnom tradicijom. Papiri proizvedeni bez upotrebe kiseline sa 100% pamukom garantiraju dugovječnost vaših umjetničkih radova. 

 

Već generacijama u inovativnom duhu Miquelrius stvara bilježnice visoke kvalitete u kombinaciji s modom i dizajnom.

Već stoljećima Fabriano proizvodi papire vrhunske kvalitete koje prepoznaju umjetnici diljem svijeta. Upoznajte Fabriano kolekciju za 2022 godinu! 

Prelistajte Uni Mitsubishi božićni digitalni letak i otkrijte kakve sve čarolije možete stvarati s Posca, Chalk, Pin, Emott i Paint markerima. Uljepšajte svoje poslovno ili kućno okruženje vlastitim unikatnim kreacijama!

Doživite nezaboravno iskustvo s Uni Mitsubishi proizvodima!

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!

Istražite čarobni svijet Posca markera i pridružite se avanturi koju donose.

Sigurni smo da ćete se uvjeriti zašto je POSCA osvojila ljude diljem svijeta.

 

Vaš Eurotrade, kad trebate više!