U dinamičnom svijetu uredskih i školskih potrepština, brand FOROFIS ističe se kao jedan od najinovativnijih i najpouzdanijih na tržištu. Osnovan od strane poduzetnika s više od 20 godina iskustva u poslovanju s uredskim i školskim priborom na raznim globalnim tržištima, FOROFIS je pravi internacionalni brand. Njihova misija nije samo prodaja, već i dodavanje vrijednosti kroz visokokvalitetne proizvode po konkurentnim cijenama.

Od tradicionalnih artikala kao što su olovke i kemijske, do raznih inovacija za ured, FOROFIS pruža širok spektar proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe kako u poslovnom tako i u školskom okruženju. Ono što ovaj brand čini posebnim je njihova posvećenost korisnicima. Asortiman proizvoda razvijen je uzimajući u obzir povratne informacije od klijenata iz više od 50 zemalja.

U vremenu gdje se kvaliteta često žrtvuje zarad cijene, FOROFIS ostaje odan svojoj misiji pružanja iznimne vrijednosti. U svakom komadu papira, svakoj olovci, i svakom uredskom priboru koji napusti njihove pogone, osjeća se posvećenost i stručnost koja čini ovaj brand jedinstvenim. Za FOROFIS, svaki klijent je partner u kreiranju bolje budućnosti, a svaki proizvod je alat koji tu budućnost oblikuje.