Canon je japanska multinacionalna kompanija, koja je se bavi proizvodnjom optičkih instrumenata, kamera, fotoaparata, fotopapira, printera i slične tehnike. Canon je počeo kao tvrtka s nekoliko zaposlenih ljudi 1933. sa sjedištem u Tokiju. Uskoro je postala veliki proizvođač fotoaparata, a sada je globalna multimedijalna kompanija.

Kao tvrtka usmjerena na kvalitetu slike, svoje uređaje za ispisivanje i potrošni materijal (tintu, toner, bubanj i rezervne dijelove) dizajniraju tako da rade u savršenoj harmoniji, kako bi se osigurala optimalna učinkovitost i maksimalna produktivnost.

Kvalitetu originalne tinte i tonera kontrolira Canon, kako bi osigurali kvalitetu ispisivanja. Ispis karakteriziraju slike velike gustoće, minimalan broj pogrešaka fiksiranja, odličan učinak nanošenja.

Originalna tinta i toner tvrtke Canon osiguravaju brže ispisivanje na zahtjev, kako bi se maksimalno povećala produktivnost. Osim toga, imaju certifikat regulatornog tijela i testiraju se radi zadovoljavanja svih sigurnosnih zahtjeva kupaca.

Originalni E-bubnjevi i rezervni dijelovi tvrtke Canon osiguravaju stabilnu kvalitetu ispisa od prve do posljednje stranice, visoku izdržljivost i dugo trajanje, minimalne prekide rada, optimalnu pouzdanost bubnjeva. Upotreba originalnog tonera tvrtke Canon smanjuje potrošnju energije i negativan utjecaj na okoliš.