Brother je globalni dobavljač i proizvođač elektronike. Tvrtka je prvobitno osnovana prije 100 godina u japanskome gradu Nagoji. Grupa Brother ima bogatu povijest poslovanja u Europi koja seže 50 godina unatrag. Proizvodna linija danas se sastoji od informacijske i komunikacijske opreme, kao što su pisači, višenamjenski uređaji, skeneri i pisači za naljepnice te originalni potrošni materijal i dodatna oprema grupe Brother.

Europska vizija 21 obvezuje grupe Brother da se trudi postati jedinstvena organizacija svjetske klase na području prodaje i marketinga koja plasira na tržište jedinstvene proizvode te u svakodnevnom poslovanju dokazuje da je „Na vašoj strani”. Brother prepoznaje vrijednost zaštite okoliša, zato potiču kupce da učine isto motivirajući ih da šalju prazne spremnike za tintu i tonere za recikliranje bez dodatnih troškova.

Brother portfolio se sastoji od nekoliko serija laserskih i inkjet pisača, p-touch i label pisača, prijenosnih pisača te skenera. Sigurnost kupcima daju s 3 godine jamstva uz registraciju na webu (2+1 godina).

Brother se ističe s A3 InkBenefit Professsional serijom i ispisom do veličine A3. Crni spremnik InkBenefit Professional ispisuje do 3.000, a u boji do 1.500 stranica. InkBenefit Plus serija je namijenjena korisnicima s kućnim ili malim uredima kojima trebaju velike količine ispisa po niskoj cijeni po stranici. Bočice koje ispisuju do 6.500 stranica (crna) odnosno do 5.000 stranica (boje) s jednim punjenjem i koje se isporuče sa svakim uređajem. Inkbenefit serija pruža niske troškove ispisa po stranici, ispis u crnoj boji do 2400 stranica, a u boji do 1300 stranica.

Posebnu ponudu Brother pisača čini i TonerBenefit serija za opterećene kućne i male urede koja omogućuje nikad povoljniji ispis s originalnim tonerima.

Nova crno-bijela laserska serija nudi bezbrižan proces ispisa, kako bi se ubrzalo i poboljšalo poslovanje.