APLI Paper S.A.U. je vodeća španjolska kompanija te jedan od svjetskih lidera na tržištu naljepnica i uredskog pribora sa 85 godina iskustva. Prisutan na 80 svjetskih tržišta i na 5 kontinenata, a korporativna strategija temelji se na kvaliteti, inovacijama i uslugama, kao i predanosti ljudima i okolišu. Sigurnost, briga za okoliš i kvaliteta bez kompromisa su oduvijek ugrađeni u svaki APLI proizvod, što potvrđuju certifikati za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2008, zaštitom okoliša ISO 10001:2004 te EMASIII.

APLI artikli posjeduju FSC (Forest Stewardship Council®) i PEFC certifikat kojim se promiče odgovorno gospodarenje šumama, ne samo ekološki, već i društveno i ekonomski. Ambalaža proizvoda izrađena je od materijala koji se može reciklirati, u skladu s ekološkim kriterijima 3R: smanjenje, ponovna upotreba i mogućnost recikliranja, prilagođavanje ambalaže proizvodu kako bi se smanjila količina proizvedenog otpada.

APLI uredski proizvodi ističu se kvalitetom i širinom, stoga su u ponudi spajalice, samoljepljivi blokovi i zastavice, ljepila, kartice, etikete, razni proizvodi za pakiranje, sredstva za čišćenje uredske opreme.

Prepoznatljiv je APLI hobby materijal koji su nezaobilazna stvar svakog kreativnog kutka. Hobby materijal uključuje naljepnice, vrpce, razne vrste ljepila, pomične oči, šljokice, filc, dressy bond, razne vrste škara i žica, pjenasti papir, konfeti, oblici od stiropora i slično. APLI potiče razvoj kreativnosti, maštovitosti i individualnosti korištenjem kreativnog pribora i gotovih DIY setova.

Specifične su i APLI igračke kojima se potiče dječji razvoj odnosno razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti. Tu se ističu slagalice, domino i memori igre različitih motiva čime dijete ima mogućnost razvijati sposobnost kritičkog mišljenja i rješavanja problema te učiti kroz igru.