Brend Jolly stvoren je 1965. godine te pripada obitelji Brevillier Urban & Sachs. Već generacijama Jolly stvara proizvode za slikanje, pisanje i crtanje. Austrijska proizvodnja osigurava visoku kvalitetu i pouzdanost. Svake godine proizvede se oko milijun bojica u Grazu i Hirmu.

Jolly je iskovao termin „Kinderfest“ koji se odnosi na garanciju trajne kvalitete i sigurnosti proizvoda za djecu.

Jolly se ističe i svojim inovacijama poput kista Aqua2go, a među najpopularnijim proizvodima su tempere jakog pigmenta i gustoće s visokom moći pokrivanja. Boje nanesene kistom ili lopaticom lako pokrivaju papir, platno i ostale materijale.

Jolly proizvodi su netoksični i 100% sigurni za djecu, a od 2001. Jolly posjeduje certifikat  FSC® standarda. Svi proizvodi su proizvedeni u skladu s 2009/48/EC direktivom o sigurnosti igrački i redovno su testirani po europskom standardu EN 71. Jolly proizvodi ne sadržavaju teške metale, PAH, ftalatne plastifikatore, zabranjene konzervanse, aromatske amine te zabranjena bojila.

Jolly ima proizvode za najmlađe poput tankih bojica koje olakšavaju učenje pisanja i potiču razvoj motoričkih vještina kod djeteta.